RESTAURACE

Restaurace Panorama na golfovém resortu bude odrážet tradiční českou gastronomii v moderním pojetí. Naší  filozofií je maximální využití regionálních surovin a vracení se ke kořenům vaření našich předků. Jídelní lístek budou tvořit z velké části produkty ekofarmy Kozojedy, držíme se hesla „z farmy na talíř“ a každému hostovi rádi vysvětlíme, jak se dané jídlo připravovalo. Vaříme ze surovin, u nichž víme nejen odkud pocházejí, ale známe i konkrétní lidi, kteří jim věnovali svou péči a píli, od vypečeného bochníku chleba až po povidla a kompoty.

Na baru budou nabízené limonády, sirupy a koktejly připravované výhradně z domácích surovin. Hosté budou moci okusit mimo tradičních piv i pivo Hubertus z místního kácovského pivovaru.


Rezervace

Rezervaci můžete provést přes kontaktní telefon, nebo emailovou adresu níže, případně využijte náš rezervační formulář.

+420 725 607 110
info@panoramagolf.cz


Menu

ŠÉFKUCHAŘ DANIIL GOROVOY

Pokrmy budou připravovány pod dohledem šéfkuchaře Daniila Gorovoye, který má bohaté zkušenosti z renomovaných restaurací v České republice a s reprezentací na mezinárodních akcích, například na Expo 2015 v Miláně, a je držitelem domácích i zahraničních ocenění. Jeho specializací je příprava tradičních jídel inovativními postupy a přátelský a vstřícný přístup k návštěvníkům.

DANIIL GOROVOYŠÉFKUCHAŘ

  • Zkušenosti z renomovaných pražských restaurací
  • Asociace kuchařů a cukrářů ČR
  • Člen národního týmu AKC České republiky
  • Kapitán české reprezentace ExpoGast Villeroy & Boch Culinary World Cup 2014
  • Reprezentace České republiky na Expo 2015 v Miláně

K PŘÍPRAVĚ POKRMŮ POUŽÍVÁME VÝHRADNĚ ČERSTVÉ DOMÁCÍ SUROVINY

Ekofarma Kozojedy

EKOFARMA KOZOJEDY

Spolupráce s Ekofarmou Kozojedy přináší do resortu nejen produkty živočišné produkce nejvyšší kvality, podporuje také regionální zemědělství. Veškeré produkty z Kozojed jsou označeny „BIO“ certifikátem.

Poloha Ekofarmy Kozojedy, která se nachází v blízkosti Českého Šternberka, zaručuje každodenní čerstvost dodaných výrobků. Hospodářství bylo založeno v roce 2012 a od počátku dodržuje zásady ekologického zemědělství. Mezi chovanou zvěř patří například typické „steakové“ plemeno Aberdeen Angus, velmi oceňované plemeno přeštických čuníků, kozy, ovce či velká škála pernaté zvěře.
Pokud se chcete dozvědět více, klikněte zde.

Hlad je prý nejlepší kuchař – ať mi tedy něco uvaří, když ho mám! Jiří Suchý

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.